28 Aralık 2008 Pazar

27 Aralık 2008 Cumartesi

KOVAN TAHTASI

Bugün Murat çakır ve Mustafa hoca ile birlikte kovan tahtası aldık.Kilo ile tahta almak önce biraz garip görünsede tahtaların hem ucuz hemde kaliteli olması işimize geldi.



26 Aralık 2008 Cuma

KOOPERATİF NE KADAR FAYDALIDIR

Kağıthane belediyesi ,halkeğitim müdürü ve sarıyer ilçe tarım müdürlüğünün katkıları ile düzenlenen arıcılık kursu başarılı bir şekilde sona erdi .
Sertifika töreni oldıkça tanıdık simalar vardı.
Öncelikle İstanbul il tarım müdürü Ahmet kavak,sarıyer ilçe tarım müdürü Yavuz acar ,Kağıthane belediye Başkan yardımcısı Oğuz bey, halk eğitim müdürü ve İlçe milli eğitim müdürü Nail bölükbaşı nın katılımı ve birer konuşmalarıyla başlayan tören sertifika dağıtımıyla devam etti .Şimdi birçok arıcı için bu isimler oldukça yabancı olabilir ama her arıcıyı ilgilendirecek bir oluşumun başlangıcı olması bence önemli.
Bundan daha önce kendi sitem de bahsetmiştim ama birde blok arkadaşlarımızla paylaşıp fikir alışverişi yapmak istedim. İstanbulda herzaman eksiklini duyduğumuz Kooperatif kurma fikrini dile getirip il ve ilçe tarım müdürlüklerinide arkamıza alarak bir rüzgarla toplantılara başladık.


15 kurucu uye ile birlikte evraklarımızı tamamlayarak kurulum için ilk adımı attık .Ben istanbul ve tüm türk arıcılarına hayırlı olmasını diliyorum .
Yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum....

22 Aralık 2008 Pazartesi

DOKTOR ZİYARETİ

ENVER SARIOĞLU İLE BİRLİKTE MUHTEŞEM ABİYİ YERİNDE ZİYARET ETTİK . SAĞOLSUN ÇOK GÜZEL AĞIRLADI ONLARI BİLMEM AMA BENÇOK KEYİF ALDIM. Posted by Picasa

BURASI TRAKYA

Posted by Picasa

TERKOZ GÖYÜNDEN DOYUMSUZ BİR MANZARA

Posted by Picasa

20 Aralık 2008 Cumartesi

SAĞIM ÇADIRIMIZ

Tabiki arıcının vazgeçilmezlerinden olan çadırımız trakyada sağım zamanı heralde ençok ihtiyaç duyduğumuz şey.
Burası arıları trakyada koyduğumuz Babaeski nin mutlu köyü,

BUDA BENİM ARILIK

Arıclıkta kovanların bulunduğu yer çok önemlidir. Burası benim arıların bulunduğu İstanbul Sarıyerdeki arılığımızdır.
Burası hem Kestane, hemde çiçek bakımından zengin bir yer olmasıyla birlikte Arıların kışı geçirmesi için son derece korunaklı bir yerdir.

HAYIRLI OLSUN

Sitemiz yapım aşamasında ama blogu faliyete geçirdim.